Rețeta Mousse de pește norvegian (fiskepudding) este gata în aproximativ 1 oră și 30 de minute și este cu siguranță un spectaculos pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare Scandinavă. Această rețetă servește 1 și costă 9,67 USD pe porție. O porție conține 1429 calorii, 107G de proteine, și 84G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați pesmet, frișcă, lapte homo și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Recipezaar are 1 fani. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Bile de pește norvegiene și japoneze, Norwegian Gravlax, și Norwegian Gravlax pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Clătiți și uscați fileurile, îndepărtați orice piele, tocați peștele, tocați de mai multe ori, astfel încât să aveți o textură fină.Puteți folosi blenderul, dar aveți grijă să nu doriți să - l curățați-este mai bine să o faceți manual, astfel încât peștele să păstreze o anumită textură, dar să fie tocat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne Măcinată
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se adaugă sare, piper, nucșoară și făină de cartofi, se amestecă bine.Amestecați farsa energic și încorporați încet laptele și smântâna, bătând tot timpul.Ungeți o matriță alungită de 2 1/2-3 halbe, presărați firimiturile de pâine care acoperă matrița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Făină De Cartofi
1 Cup. Ceapă Tocată
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Adăugați mousse - ul până când matrița este plină 3/4.Acoperiți cu folie unsă cu unt sau folie de eliberare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
4
Așezați mucegaiul într-un vas mai mare, umpleți cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Coaceți în cuptorul 375 timp de aproximativ 1 oră sau până când un cuțit iese curat.Inversați matrița foarte atent.Decorați cu creveți și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Se servește cu sos turnat peste el.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Loveblock Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.