Mousse de nucă de cocos cu cireșe îmbibate cu rom
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Mousse de nucă de cocos cu cireșe îmbibate cu rom. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 181 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână lapte de cocos, gelatină, lapte de cocos și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Sorbet triplu de nucă de cocos cu cireșe înmuiate Kirsch, Cireșe Îmbibate Cu Bourbon, și Plăcintă cu mere cu cireșe îmbibate cu Whisky.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați laptele de cocos, laptele evaporat, 1/4 cană plus 2 linguri de zahăr, nucă de cocos mărunțită și extract de migdale.
Presărați gelatina peste apa rece într-un castron mic și lăsați-o să stea 5 minute. Apoi puneți vasul într-o cratiță mică cu apă clocotită. Se amestecă adesea amestecul de gelatină până când gelatina s-a dizolvat, aproximativ 3 minute. Se amestecă aproximativ 1 cană din amestecul de nucă de cocos în gelatină. Apoi bateți amestecul de gelatină în amestecul de nucă de cocos rămas.
Așezați vasul cu amestec de nucă de cocos într-un castron mai mare umplut cu apă cu gheață.
Lăsați-l să stea, amestecând des, până când este parțial setat, aproximativ 5 minute.
Scoateți vasul din apa cu gheață.
Într-un castron mic fără grăsimi, folosind un mixer electric de mână setat la viteză mică, bateți albușurile până se spumează. Măriți viteza la mare și bateți până se formează vârfuri moi. Îndoiți albii în amestecul de nucă de cocos.
Ungeți ușor o matriță canelată de 1 litru.
Se toarnă mousse-ul de nucă de cocos, netezind blatul cu o spatulă de cauciuc și se acoperă bine cu folie de plastic. Se da la frigider cel putin 6 ore sau peste noapte.
Într-un castron mediu, combinați cireșele tocate, zahărul rămas și romul. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Pentru a desface mousse-ul, udați un prosop de bucătărie curat cu apă fierbinte și stoarceți-l. Inversați matrița pe un platou de servire și înfășurați prosopul umed fierbinte în jurul matriței; lăsați-l să stea 30 de secunde și scoateți prosopul. Țineți matrița și platoul împreună și agitați ferm o dată sau de două ori pentru a desface mousse-ul pe platou.
Tăiați mousse-ul în pene și transferați-le în farfurii de desert. Lingurați cireșele marinate și sucul lor peste fiecare porție.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;