Mousse de nucă de cocos cu cireșe îmbibate cu rom

Mousse de nucă de cocos cu cireșe îmbibate cu rom
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Mousse de nucă de cocos cu cireșe îmbibate cu rom. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 181 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână lapte de cocos, gelatină, lapte de cocos și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Sorbet triplu de nucă de cocos cu cireșe înmuiate Kirsch, Cireșe Îmbibate Cu Bourbon, și Plăcintă cu mere cu cireșe îmbibate cu Whisky.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați laptele de cocos, laptele evaporat, 1/4 cană plus 2 linguri de zahăr, nucă de cocos mărunțită și extract de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos MărunțităNucă De Cocos Mărunțită
Lapte EvaporatLapte Evaporat
Extract De MigdaleExtract De Migdale
Lapte De CocosLapte De Cocos
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se amestecă bine.
3
Presărați gelatina peste apa rece într-un castron mic și lăsați-o să stea 5 minute. Apoi puneți vasul într-o cratiță mică cu apă clocotită. Se amestecă adesea amestecul de gelatină până când gelatina s-a dizolvat, aproximativ 3 minute. Se amestecă aproximativ 1 cană din amestecul de nucă de cocos în gelatină. Apoi bateți amestecul de gelatină în amestecul de nucă de cocos rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
GelatinăGelatină
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
BolBol
4
Așezați vasul cu amestec de nucă de cocos într-un castron mai mare umplut cu apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Lăsați-l să stea, amestecând des, până când este parțial setat, aproximativ 5 minute.
6
Scoateți vasul din apa cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Într-un castron mic fără grăsimi, folosind un mixer electric de mână setat la viteză mică, bateți albușurile până se spumează. Măriți viteza la mare și bateți până se formează vârfuri moi. Îndoiți albii în amestecul de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Nucă De CocosNucă De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
8
Ungeți ușor o matriță canelată de 1 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
9
Se toarnă mousse-ul de nucă de cocos, netezind blatul cu o spatulă de cauciuc și se acoperă bine cu folie de plastic. Se da la frigider cel putin 6 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
10
Într-un castron mediu, combinați cireșele tocate, zahărul rămas și romul. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
ZahărZahăr
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Pentru a desface mousse-ul, udați un prosop de bucătărie curat cu apă fierbinte și stoarceți-l. Inversați matrița pe un platou de servire și înfășurați prosopul umed fierbinte în jurul matriței; lăsați-l să stea 30 de secunde și scoateți prosopul. Țineți matrița și platoul împreună și agitați ferm o dată sau de două ori pentru a desface mousse-ul pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
ApăApă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
12
Scoateți matrița.
13
Tăiați mousse-ul în pene și transferați-le în farfurii de desert. Lingurați cireșele marinate și sucul lor peste fiecare porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
SucSuc
14
articol var
15
Type_27_data = {};
16
articol
17
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Revista