Mousse De Nucă De Cocos
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 409 calorii, 9g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 83 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați albușuri de ou, coajă de tei, nucă de cocos și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Batoane cremoase de mousse de nucă de Cocos Mango cu o crustă de pâine scurtă de nucă de cocos, Mousse De Nucă De Cocos, și Mousse De Ciocolată Cu Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă apă fierbinte fierbinte peste nuca de cocos uscată într-un blender, apoi se amestecă, răzuind părțile laterale după cum este necesar, până se combină bine, aproximativ 30 de secunde (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți). Se răcește în blender până se răcește suficient pentru a se descurca.
Tapetați o sită mare cu ochiuri fine cu mai multe straturi de pânză de brânză și așezați-o peste un castron.
Se toarnă amestecul de nucă de cocos în sită căptușită și se stoarce cât mai mult lichid posibil.
Bateți împreună laptele condensat îndulcit și 1 cană de lapte de cocos într-un castron mare.
Se toarnă laptele de cocos rămas într-o măsură de sticlă de 1 cană și se adaugă suficient lapte integral pentru a aduce total la 1 cană, apoi se transferă într-o cratiță mică.
Se presara gelatina peste amestecul de lapte in cratita si se lasa sa stea 1 minut sa se inmoaie, apoi se incalzeste la foc moderat, batand ocazional, pana se dizolva gelatina (nu se lasa sa fiarba).
Se amestecă în amestecul de lapte condensat îndulcit într-un castron mare până se combină. Se răcește rapid punând vasul într-un castron mai mare cu gheață și apă rece și amestecând ocazional până când amestecul este consistența albușurilor crude, aproximativ 10 minute.
Scoateți vasul din Baia de gheață.
Bateți crema cu un mixer electric până când deține vârfuri moi, apoi pliați crema în amestec de nucă de cocos ușor, dar bine.
Folosind bătăi curățate, bateți albușurile cu un vârf de sare până când țin vârfuri moi, apoi pliați în amestec de nucă de cocos ușor, dar bine. Se răcește, acoperit, până se fixează, aproximativ 1 oră.
* Mousse poate fi răcit până la 1 zi.* Albușurile din această rețetă nu sunt gătite. Dacă salmonella este o problemă în zona dvs., puteți utiliza albușuri de ou pudră reconstituite, cum ar fi doar albușuri.