Mousse de măcriș cu cremă de lămâie
Mousse de măcriș cu cremă de lămâie este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 211 calorii, 3G de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, frunze de măcriș, gelatină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tort Cu Mousse De Înghețată Cu Lămâie, Tort de lămâie cu Mousse de frișcă, și Mousse de ciocolată blender al mamei cu cremă de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un blender, curățați măcrișul cu 3/4 cană din bulionul de pui până se omogenizează. Într-un castron mic, presărați gelatina peste restul de 1/4 cană de bulion de pui și lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 2 minute. Cuptorul cu microunde gelatina la putere medie doar până se topește, 5 până la 10 secunde.
Adăugați amestecul de gelatină în blender împreună cu 2 linguri de suc de lămâie și oțet de vin roșu. Se condimentează cu sare și piper alb și piure până se omogenizează.
Adăugați 1 cană de smântână grea și pulsați doar până când este foarte ușor biciuită, aproximativ 1 minut.
Transferați mousse-ul de măcriș într-o cană de măsurare și turnați în 6 pahare mici. Dați la frigider mousse - ul până se întărește, aproximativ 4 ore.
Între timp, într-un castron, bateți restul de 1/4 cană de smântână și 1 lingură de suc de lămâie cu crme frache până la vârfuri moi. Se condimentează cu sare și piper alb. Puneți crema de lămâie pe mousse și acoperiți cu caviarul.