Mousse de miere congelată cu prăjituri de cireșe Tarte

Mousse de miere congelată cu prăjituri de cireșe Tarte ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 54 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 285 calorii, 4G de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun auriu, unt, sare kosher grosieră și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Încercați Mousse de miere congelată cu prăjituri de cireșe Tarte, Somon glazurat cu cireșe cu tartă de miere cu Salsa rustică de cireșe, și Tarta cu mousse de zmeura congelata cu crusta de ciocolata (saraca in carbohidrati si fara Gluten) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind mixerul electric, bateți smântâna și mierea într-un castron mare la viteză mică până când mierea se dizolvă. Creșteți viteza și bateți până se formează vârfuri. Folosind mixer electric cu palete curate uscate, bate albușuri de ou șipinch de sare în castron mediu până spumos. Cu mixerul în funcțiune, bateți treptat în zahăr, apoi bateți până se formează vârfuri. Îndoiți amestecul de albuș de ou în amestec de cremă în 2 adaosuri. Îndoiți migdalele, dacă doriți.
Transferați în recipient, acoperiți și congelați peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 350. Tapetați 2 foi mari de copt cu folie.
Se amestecă primele 7 ingrediente în castron. Se amestecă untul și mierea într-un alt castron mediu.
Adăugați amestecul de făină; se amestecă pentru a se amesteca (aluatul va fi subțire).
Lăsați să stea la temperatura camerei 20 de minute pentru a se îngroșa. Faceți înainte: se poate face cu 4 ore înainte. Acoperiți; lăsați să stea la temperatura camerei.
Lingura aluat de lingurițe rotunjite pe foi pregătite, distanțându-se (aproximativ 6 cookie-uri pe foaie).
Coaceți până la auriu profund, dantelat și clocotit, 9 până la 10 minute. Se răcește cookie-urile pe foaie 5 minute. Folosind o spatulă metalică subțire, transferați cookie-urile în rafturi pentru a se răci. Faceți înainte: se poate face cu 3 zile înainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.
Împărțiți mousse de miere între 8 feluri de mâncare de mică adâncime.
Încingeți fiecare porție cu 1 prăjitură și serviți, trecând separat cookie-urile rămase.