Mousse de lămâie și ciocolată albă Parfaits cu căpșuni
Mousse de lămâie și ciocolată albă Parfaits cu căpșuni este un fără gluten și vegetarian desert. O porție conține 224 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,67 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de sare, căpșuni, ciocolată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mousse De Ciocolată Albă Parfaits, Mousse De Ciocolată Albă Cu Căpșuni, și Mousse de ciocolată albă cu căpșuni și fistic {sau covrigi} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți gălbenușurile de ou, zahărul, sucul de lămâie, coaja de lămâie și sarea într-un bol metalic mediu pentru a amesteca. Set castron peste cratiță de simmeringwater.
Bateți până când amestecul este foarte gros și termometrul introdus în registrele centrale160 de la 170 de la 170 de la aproximativ 6 minute.
Scoateți vasul de deasupra apei. Se răcește moussebase de lămâie la temperatura camerei.
Combinați 1/4 cană cremă și albciocolată într-un alt bol metalic mediu.Set castron peste cratiță de abia simmeringwater. Se amestecă constant până când ciocolata estemoale și aproape topit.
Scoateți vasul din apă și amestecați până când ciocolata albă este topită și netedă. Se răcește ciocolata albăbaza Musse la temperatura camerei.
Bateți restul de 2 2/3 căni de cremă în marecastron până se formează vârfuri ferme. Împărțiți crema biciuită între ambele baze de mousse, îndoind în 1 cană la un moment dat (aproximativ 3 căni pentru fiecare).
Strat slab 1/4 cană mousse de lămâie înfiecare din 8 pahare parfait sau pahare de vin;se acoperă cu 2 linguri căpșuni.
Layerscant 1/4 cană de mousse de ciocolată albă overstrawberries. Repetați stratificarea 1 mai mult time.DO înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acopericu folie de plastic și răcire. Acoperiți și răcirerămânând căpșuni.
Puneți căpșunile deasupra fiecăruiaparfait, dacă doriți, și serviți.