Mousse de lămâie congelată cu sos de mure-zmeură
Mousse de lămâie congelată cu sos de mure-zmeură ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 137 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 53 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, extract de lămâie, topping bătut și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Cremă de lămâie Meyer congelată cu sos de mure, Mousse încântătoare de lămâie cu sos de zmeură, și Mousse De Zmeură Și Mure.
Instrucțiuni
Presărați gelatina peste apă într-un castron mic pentru microunde; lăsați să stea 1 minut. Cuptor cu microunde la maxim 15 secunde, amestecând până se dizolvă gelatina; se răcește ușor.
Bateți albușurile la viteza mare a unui mixer până se formează vârfuri moi.
Combinați zahărul și sucul de lămâie într-o cratiță; gatiti la foc mediu pana se dizolva zaharul. Creșteți căldura la mediu-mare și gătiți, fără a amesteca, până când termometrul pentru bomboane înregistrează 24
Se toarnă siropul de zahăr fierbinte într-un jet subțire peste albușuri, bătând la viteză medie, apoi la viteză mare până se formează vârfuri rigide (aproximativ 5 minute). Bateți în amestec de gelatină, coajă de lămâie rasă și extract de lămâie. Îndoiți în topping bătut, iaurt și sare. Lingură 3/4 cană amestec de lămâie în fiecare din 8 (6 uncii) cupe de cremă sau ramekins. Acoperiți și înghețați 4 ore sau până la 24 de ore.
Se servește congelat cu sos de mure-zmeură.
Garnisiți cu benzi de coajă de lămâie, dacă doriți.