Mousse De Fructe De Mare

Mousse De Fructe De Mare
Mousse de fructe de mare necesită în jur 10 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 1.95 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 44G de grăsime, și un total de 477 calorii. Această rețetă servește 6. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 10 ar spune că a lovit la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Un amestec de gelatină, ceapă, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă De Nucă De Cocos-Fructe De Mare (Rassa De Fructe De Mare), Mousse de Mocha cu boabe de piper Sichuan (Mousse au Mokan et Poivre), și mousse de ciocolată cu banane fără ouă / mousse rapidă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, încălziți supa și adăugați cremă de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Sosul Tău Picant Preferat, Pentru ServireSosul Tău Picant Preferat, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se încălzește până când brânza se dizolvă în supă. Se dizolvă gelatina în amestecul de supă și se adaugă suc de lămâie, maioneză, ceapă, țelină și creveți. Gatiti pana se incalzeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Bomboane RuntsBomboane Runts
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sosul Tău Picant Preferat, Pentru ServireSosul Tău Picant Preferat, Pentru Servire
3
Ungeți o matriță de pește cu 6 căni sau altă matriță cu maioneză suplimentară sau spray antiaderent. Umpleți mucegaiul ferm cu amestec. Smooth off partea de sus și se răcește în frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
4
Răsturnați mucegaiul pe platou și agitați pentru a elibera mousse-ul din mucegai.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
5
Garnisiți după dorință.
DificultateExpert
Gata În10 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista