Mousse De Fructe De Mare

Mousse de fructe de mare necesită în jur 10 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 1.95 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 44G de grăsime, și un total de 477 calorii. Această rețetă servește 6. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 10 ar spune că a lovit la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Un amestec de gelatină, ceapă, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă De Nucă De Cocos-Fructe De Mare (Rassa De Fructe De Mare), Mousse de Mocha cu boabe de piper Sichuan (Mousse au Mokan et Poivre), și mousse de ciocolată cu banane fără ouă / mousse rapidă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, încălziți supa și adăugați cremă de brânză.
Se încălzește până când brânza se dizolvă în supă. Se dizolvă gelatina în amestecul de supă și se adaugă suc de lămâie, maioneză, ceapă, țelină și creveți. Gatiti pana se incalzeste.
Ungeți o matriță de pește cu 6 căni sau altă matriță cu maioneză suplimentară sau spray antiaderent. Umpleți mucegaiul ferm cu amestec. Smooth off partea de sus și se răcește în frigider peste noapte.
Răsturnați mucegaiul pe platou și agitați pentru a elibera mousse-ul din mucegai.