Mousse De Espresso Cu Ciocolată Franceză

Mousse De Espresso Cu Ciocolată Franceză
Mousse de espresso de ciocolată franceză ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,02 USD pe porție. O porție conține 286 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 332 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână Ciocolată, Cremă de tartru, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Funcționează bine ca un desert destul de ieftin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Mousse de Espresso de ciocolată albă cu burniță ușoară de Caramel Espresso, Mousse De Espresso De Ciocolată, și Mousse De Espresso De Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați ciocolata în bucăți mici și puneți-o într-un castron suficient de mare pentru a conține toate ingredientele și pentru a găzdui procesul de pliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Așezați vasul peste un bain marie sau o baie de apă fierbinte. Asigurați-vă că vasul nu atinge apa și că apa este menținută la foc mic. Scoateți focul când ciocolata este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Aduceți ușor laptele la fiert și amestecați pudra de espresso până se dizolvă complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Se toarnă peste ciocolata topită și se bate încet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Adăugați gălbenușul de ou și bateți până se încorporează complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Bateți albușurile de ouă la viteză medie până când ajung la stadiul de vârf mediu. Creșteți viteza la mare și adăugați treptat zahăr într-un flux constant lent până când albușurile de ou sunt ferme și lucioase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
7
Folosind o spatulă mare de cauciuc, adăugați 1/3 de albi în amestecul de ciocolată și bateți ușor pentru a combina și a ușura. Îndoiți ușor restul de 2/3 albușuri până când nu există dungi. Porționați în porții individuale sau într-un castron mare. Se răcește timp de 45 de minute înainte de servire pentru textura de vârf sau până la două zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic

Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă

Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau La Grange Clinet Bordeaux Superiore cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Chateau La Grange Clinet Bordeaux Superiore
Chateau La Grange Clinet Bordeaux Superiore
Scopul nostru în fiecare an este de a face un vin natural, fermecător, complex, bine echilibrat, cu personalitatea sa, cel mai bun reprezentant al vintage-ului pe care îl putem face cu terroirul nostru.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista