Mousse de dovleac ușor și delicios
Mousse de dovleac ușor și delicios este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 80g de grăsime, și un total de 878 calorii. Pentru $ 6.45 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 30 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, unt, coajă de portocală măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Mousse de dovleac ușor și delicios, Mousse Ușor De Brânză De Dovleac, și Mousse de dovleac rapid și ușor.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați smântâna grea în vasul unui mixer de suport echipat cu biciul.
Bateți până se formează vârfuri medii, 1 până la 2 minute.
Într-un castron separat, amestecați împreună piureul de dovleac și laptele.
Adăugați amestecul de budincă și vanilia și amestecați pentru a combina. Îndoiți frișca și combinați bine.
Transferați mousse-ul în 6 (7 uncii) boluri de desert sau ramekins.
Se pune la frigider cel puțin 1 oră și până la 4 înainte de servire.
Tăiați gros pecanele condimentate și presărați deasupra mousse-ului chiar înainte de servire.
Aliniați o tigaie pe jumătate de foaie cu pergament și dați deoparte.
Amestecați sarea, chimenul, cayenne, scorțișoara și coaja de portocală împreună într-un bol mic și dați deoparte.
Așezați nucile într-o tigaie din fontă de 10 inci și puneți-le la foc mediu. Prăjiți, amestecând frecvent, timp de 4 până la 5 minute până când încep să se rumenească.
Adăugați untul și amestecați până se topește.
Adăugați amestecul de condimente și amestecați pentru a combina. Odată combinate, adăugați zaharurile și apa, amestecând până când amestecul se îngroașă și acoperă nucile, aproximativ 2 până la 3 minute.
Transferați piulițele în tigaia pregătită și separați-le cu o furculiță sau o spatulă. Lăsați piulițele să se răcească complet înainte de a le transfera într-un recipient etanș pentru depozitare.