Mousse de dovleac este un fără gluten rețetă cu 8 porții. O porție conține 187 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de miere, zahăr, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, ceea ce este destul de rău. Încercați Mousse De Dovleac, Mousse De Dovleac, și Mousse De Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se toarnă 1/2 cană de apă sau lapte într-un castron mic și se presară gelatina peste ea pentru a se înmuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
Apă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Separați ouăle, așezând albușurile într-un bol mixer electric și gălbenușurile într-un bol rezistent la căldură care ține cel puțin 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Combinați laptele, mierea și condimentele într-o cratiță cu fund greu și încălziți până când mierea se dizolvă și amestecul este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente
Miere
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Se adaugă gelatina înmuiată cu lichidul și se amestecă până se dizolvă complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
5
Se toarnă cea mai mare parte a amestecului de lapte fierbinte în gălbenușurile de ou, amestecând constant, apoi se toarnă acest amestec înapoi în oală și se continuă încălzirea până se îngroașă și aproape fierbe. Amestecați dovleacul și continuați să agitați până când nu există bule mari atunci când încetați să agitați câteva secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Dovleac
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Grăsime De Porc înapoi
6
Se scoate de pe foc și se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
7
Bateți albușurile până se spumează, apoi începeți să adăugați zahărul treptat, bătând până se formează vârfuri rigide. Îndoiți o spatulă mare de albușuri în crema de dovleac, apoi pliați în albusurile rămase. Transformați mousse-ul într-o matriță metalică cu 6 căni care a fost clătită cu apă rece. Se răcește mousse peste noapte. Pentru a se mula, înmuiați matrița în apă fierbinte timp de aproximativ 30 de secunde, apoi răsturnați-o pe un platou de servire. Alternativ, lingura mousse în ramekins individuale sau pahare de vin, care au o lingura sau doua de ghimbir cristalizat tocat și/sau firimituri gingersnap în partea de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Confiat
Gingersnap Firimituri
Albușuri De Ou
Cremă
Dovleac
Zahăr
Apă
Vin
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată