Mousse De Dovleac

Mousse De Dovleac
Mousse de dovleac este un fără gluten rețetă cu 8 porții. O porție conține 187 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de miere, zahăr, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, ceea ce este destul de rău. Încercați Mousse De Dovleac, Mousse De Dovleac, și Mousse De Dovleac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă 1/2 cană de apă sau lapte într-un castron mic și se presară gelatina peste ea pentru a se înmuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
ApăApă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Separați ouăle, așezând albușurile într-un bol mixer electric și gălbenușurile într-un bol rezistent la căldură care ține cel puțin 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Combinați laptele, mierea și condimentele într-o cratiță cu fund greu și încălziți până când mierea se dizolvă și amestecul este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
MiereMiere
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se adaugă gelatina înmuiată cu lichidul și se amestecă până se dizolvă complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
5
Se toarnă cea mai mare parte a amestecului de lapte fierbinte în gălbenușurile de ou, amestecând constant, apoi se toarnă acest amestec înapoi în oală și se continuă încălzirea până se îngroașă și aproape fierbe. Amestecați dovleacul și continuați să agitați până când nu există bule mari atunci când încetați să agitați câteva secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
DovleacDovleac
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Se scoate de pe foc și se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Bateți albușurile până se spumează, apoi începeți să adăugați zahărul treptat, bătând până se formează vârfuri rigide. Îndoiți o spatulă mare de albușuri în crema de dovleac, apoi pliați în albusurile rămase. Transformați mousse-ul într-o matriță metalică cu 6 căni care a fost clătită cu apă rece. Se răcește mousse peste noapte. Pentru a se mula, înmuiați matrița în apă fierbinte timp de aproximativ 30 de secunde, apoi răsturnați-o pe un platou de servire. Alternativ, lingura mousse în ramekins individuale sau pahare de vin, care au o lingura sau doua de ghimbir cristalizat tocat și/sau firimituri gingersnap în partea de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ConfiatGhimbir Confiat
Gingersnap FirimituriGingersnap Firimituri
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
CremăCremă
DovleacDovleac
ZahărZahăr
ApăApă
VinVin
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Se servește cu frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista