Mousse De Dovleac
Mousse de dovleac este un fără gluten rețetă cu 8 porții. O porție conține 187 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de miere, zahăr, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, ceea ce este destul de rău. Încercați Mousse De Dovleac, Mousse De Dovleac, și Mousse De Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă 1/2 cană de apă sau lapte într-un castron mic și se presară gelatina peste ea pentru a se înmuia.
Separați ouăle, așezând albușurile într-un bol mixer electric și gălbenușurile într-un bol rezistent la căldură care ține cel puțin 2 căni.
Combinați laptele, mierea și condimentele într-o cratiță cu fund greu și încălziți până când mierea se dizolvă și amestecul este fierbinte.
Se adaugă gelatina înmuiată cu lichidul și se amestecă până se dizolvă complet.
Se toarnă cea mai mare parte a amestecului de lapte fierbinte în gălbenușurile de ou, amestecând constant, apoi se toarnă acest amestec înapoi în oală și se continuă încălzirea până se îngroașă și aproape fierbe. Amestecați dovleacul și continuați să agitați până când nu există bule mari atunci când încetați să agitați câteva secunde.
Se scoate de pe foc și se amestecă vanilia.
Bateți albușurile până se spumează, apoi începeți să adăugați zahărul treptat, bătând până se formează vârfuri rigide. Îndoiți o spatulă mare de albușuri în crema de dovleac, apoi pliați în albusurile rămase. Transformați mousse-ul într-o matriță metalică cu 6 căni care a fost clătită cu apă rece. Se răcește mousse peste noapte. Pentru a se mula, înmuiați matrița în apă fierbinte timp de aproximativ 30 de secunde, apoi răsturnați-o pe un platou de servire. Alternativ, lingura mousse în ramekins individuale sau pahare de vin, care au o lingura sau doua de ghimbir cristalizat tocat și/sau firimituri gingersnap în partea de jos.