Mousse de căpșuni cu inimi de bezea

Mousse de căpșuni cu inimi de bezea
Mousse de căpșuni cu inimi de bezea ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,06 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 299 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este perfect pentru Ziua Mamei. Un amestec de albușuri de ou, gelatină, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Inimi De Bezea, Fondue de zmeură cu bezea Cloud Hearts, și Mousse de ciocolată cu inimi de foietaj.

Instrucțiuni

1
Combinați sucul de lămâie și 1 lingură. apă într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se presară gelatina și se lasă să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
3
Într-un robot de bucătărie, amestecați căpșunile și 1/2 cană de zahăr până se omogenizează. Se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron mare; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Puneți tigaia cu gelatină la foc foarte mic și încălziți, amestecând pentru a dizolva gelatina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se amestecă în amestec de căpșuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Folosind un mixer electric la viteză medie-mare, bateți crema până formează vârfuri rigide. Cu o spatulă mare flexibilă, pliați 1/3 de frișcă în amestec de căpșuni până se combină bine, apoi pliați în crema rămasă până când nu rămân dungi albe. Acoperiți cu plastic (presându-l pe suprafața mousse-ului pentru a preveni formarea unei piele) și refrigerați până când este bine răcit, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Faceți bezea: Preîncălziți cuptorul la 121°, așezați un suport pe treapta superioară și tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament. Într-un castron rezistent la căldură, combinați albușurile cu restul de 1/2 cană de zahăr. Puneți vasul peste o cratiță cu apă clocotită (asigurați-vă că fundul vasului nu atinge apa).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Se încălzește, amestecând constant, până când amestecul este foarte cald la atingere, aproximativ 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
9
Transferați într-un mixer electric și bateți la viteză mare până când amestecul a crescut de patru ori în volum, menține vârfuri rigide și este lucios, aproximativ 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
10
Puneți bezea într-o pungă de conducte și pipeți inimile de 16 1 1/2 inch pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
11
Coaceți timp de 30 de minute. Opriți cuptorul, deschideți ușa cuptorului cu mânerul unei linguri de lemn și lăsați bezeaua să stea, netulburată, până când se usucă complet și nu mai este mestecată, cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Serviți mousse în boluri, fiecare garnisit cu 2 sau 3 inimi; treceți bezeaua rămasă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista