Mousse De Crab

Mousse De Crab
Mousse de Crab este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 6 porții. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 199 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți sare condimentată, ceapă verde, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 17 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Mousse de Mocha cu boabe de piper Sichuan (Mousse au Mokan et Poivre), mousse de ciocolată cu banane fără ouă / mousse rapidă, și Mousse de ciocolată tradițională franceză {Mousse au Chocolat}.

Instrucțiuni

1
Ungeți o matriță de fructe de mare cu 3 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
2
Combinați supa, crema de brânză și gelatina înmuiată într-o cratiță și încălziți până când sunt fierbinți și bulbucați, aproximativ 5 minute. Se amestecă bine pentru a vă asigura că gelatina este complet dizolvată și că nu există bulgări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Bomboane RuntsBomboane Runts
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul PăstratRoșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul Păstrat
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați carnea de crab, țelina, ceapa verde, sucul de lămâie, sosul Worcestershire și sarea condimentată. Se amestecă ușor, dar bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți MiciBetisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
CrabmeatCrabmeat
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
4
Puneți amestecul în matrița pregătită și neteziți partea superioară cu o spatulă sau cuțit. Acoperiți cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Se transferă la frigider și se răcește până se întărește, aproximativ 3 până la 6 ore.
6
Când sunteți gata de servit, îndepărtați folia de plastic și slăbiți marginile mousse-ului rulând un cuțit în jurul părților laterale. Inversați pe un vas de servire. Mousse-ul va aluneca în câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
7
Serviți cu biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care îl puteți încerca este Hay Shed Hill Pitchfork Chardonnay. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Hay Shed Hill Pitchfork Chardonnay
Hay Shed Hill Pitchfork Chardonnay
 Aspect strălucitor, paie palidă cu nuanțe verzi. Fermentarea în rezervor din oțel inoxidabil permite exprimarea completă a aromei fructelor Chardonnay fără influența stejarului sau a drojdiei, rezultând un buchet de fructe tropicale luminoase și curate. Cerul gurii este bogat cu fructe tropicale, aciditate zippy curat echilibrează caracterul de fructe dulci rezultând într-un gust luminos proaspete aromate. Când se folosește Chardonnay de bună calitate, Chardonnay fără lemn capătă un nivel cu totul nou de adâncime și intensitate.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 17 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista