Mousse de ciocolată în guler
Ai nevoie de un desert fără gluten? Mousse de ciocolată în gulere ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru 1,64 USD per porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 477 de calorii, 6 g de proteine și 34 g de grăsimi. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Foodnetwork necesită ciocolată semidulce, apă, grand marnier și smântână groasă. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Va fi un succes la evenimentul tău de Ziua Îndrăgostiților. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 24%. Mousse Buckeye fără lactate! (Mousse de ciocolată cu unt de arahide), Mousse de ciocolată tradițională franceză {Mousse au Chocolat} și mousse de ciocolată cu banane fără ou | mousse-ul rapid este foarte asemănător cu această rețetă.
Instrucțiuni
Echipament special: o spatulă decalată și o panglică de acetat de 2 1/2 inci lățime, vezi nota lui Cook
Tăiați panglica de acetat de 2 1/2 inchi lățime în 6 lungimi (10 inci).
Așezați o bucată de acetat pe o suprafață plană și întindeți uniform 1 uncie de ciocolată topită pe toată suprafața folosind o spatulă. Formați acetatul într-o formă de lacrimă, cu partea de ciocolată înăuntru. Ciupiți cele 2 capete ale acetatului împreună. Asezati gulerul de ciocolata pe o tava tapetata cu hartie cerata sau pergament. Repetați cu restul de acetat. Dați gulerele la frigider până când ciocolata devine fermă.
Se amestecă apa și zahărul într-o oală și se aduce la fierbere, amestecând pentru a se dizolva zahărul. Se fierbe timp de 5 minute pentru a crea un sirop simplu. Se răcește ușor.
Bateți siropul simplu în gălbenușurile de ou până când devine ușor și spumos. Încorporați espressoul, Grand Marnier și ciocolata topită.
Bateți albușurile spumă până când țin un vârf moale, apoi amestecați în amestecul de ciocolată.
Bateți smântâna până când ține un vârf moale, apoi amestecați în mousse. Turnați mousse-ul în gulere. Se acopera si se da la frigider pentru cel putin 3 ore. Folosind o spatulă offset, transferați ușor mousse-ul pe o farfurie. Îndepărtați cu grijă acetatul.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru mousse de ciocolată. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "