Mousse de ciocolată au Grand Marnier
Mousse de ciocolata au Grand Marnier ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. O porție conține 547 calorii, 5g de proteine, și 47G de grăsime. Pentru $1.81 pe portie, veți obține o băutură care servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ciocolată de copt, grand marnier, frișcă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este perfect pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciocolată Caldă Grand Marnier (Pentru Adulți), Cheesecake Cu Ciocolată Grand Marnier, și Trufe De Ciocolată Grand Marnier Cu Fistic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 8 uncii de ciocolată și Grand Marnier într-o cratiță grea; gatiti, amestecand continuu, la foc mic pana se topeste ciocolata.
Se ia de pe foc și se răcește până la călduță.
Bateți frișca până se spumă; adăugați treptat zahăr pudră, bătând până se formează vârfuri moi. Îndoiți ușor aproximativ 1/2 cană de frișcă în ciocolată; pliați în frisca rămasă. Puneți lingura în feluri de mâncare individuale. Se răcește până este gata de servit. Trebuie păstrat la rece.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Fess Parker Santa Barbara Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.