Mousse De Ciocolată-Alune
Mousse de ciocolată-alune ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă 90 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 273 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, topping bătut, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 31 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Mousse De Alune De Ciocolată, Mousse De Ciocolată-Alune, și Mousse De Ciocolată Cu Alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați zahărul, cacao, amidonul de porumb, sarea și ouăle într-un castron mediu, amestecând bine cu un tel.
Încălziți laptele la foc mediu-mare într-o cratiță mică și grea la 180 sau până când se formează bule mici în jurul marginii (nu fierbeți). Adăugați treptat lapte fierbinte în amestecul de zahăr, amestecând constant cu un bici.
Așezați amestecul de lapte în tigaie și gătiți la foc mediu până când este foarte gros și cu bule (aproximativ 5 minute), amestecând continuu. Se amestecă amestecul într-un castron mediu și se adaugă lichior, vanilie și ciocolată, amestecând până se topește ciocolata.
Așezați vasul într-un vas mare umplut cu gheață timp de 15 minute sau până când amestecul este rece, amestecând ocazional.
Scoateți vasul din gheață. Îndoiți ușor o treime din toppingul biciuit. Îndoiți toppingul rămas. Acoperiți și răciți cel puțin 3 ore.