Pentru $ 1.57 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 372 calorii, 5g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Un amestec de mure, gălbenușuri de ou, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Roșu, alb și albastru (Mousse de ciocolată albă, Gelee de afine, Dacquiose de nucă de cocos cu Cookie de alune), Tort de ciocolată Brownie cu Mousse de ciocolată albă și banane caramelizate, și Mousse De Ciocolată Albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un bol mare de sticlă, așezați ciocolata albă tocată și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați gălbenușurile de ou și zahărul într-un bol mic și bateți până la culoare palidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Într-o cratiță, la foc mic, aduceți 1/4 cană de smântână la foc mic și adăugați încet crema în amestecul de gălbenuș și zahăr pentru a se tempera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Turnați amestecul cremos înapoi în tigaie și amestecați cu o lingură de lemn până când acoperă partea din spate a acestuia.
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Creveți Sotați, Decojiți
5
Se toarnă amestecul fierbinte într-o sită cu ochiuri fine plasată direct peste castron cu ciocolata tocată. Se amestecă până se omogenizează complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Într-un alt castron, bateți restul de 1 cană de cremă până la vârfuri aproape rigide. Îndoiți jumătate din frisca în amestecul de ciocolată albă pentru a ușura și apoi pliați în frisca rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Lingurați mousse-ul de ciocolată albă în 4 căni de servire și dați-l la frigider până când este setat, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
8
Garnisiți fiecare porție cu 3 mure și o crenguță de mentă, dacă folosiți.