Mousse De Ciocolată

Nevoie de un desert fără gluten și vegetarian? Mousse de ciocolată ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 504 calorii. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați frișcă și așchii de ciocolată, zahăr, ouă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Mousse de ciocolată tradițională franceză {Mousse au Chocolat}, mousse de ciocolată cu banane fără ouă / mousse rapidă, și mousse de ciocolată fără ouă , cum se face mousse de ciocolată.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Puneți ciocolata și untul într-un bol rezistent la căldură și așezați-l peste o cratiță care conține aproximativ 1 inch de apă abia fierbinte (sau folosiți un cazan dublu). Se amestecă cu o lingură de lemn până când ciocolata se topește și amestecul este neted.
Scoateți vasul de pe foc și lăsați să se răcească ușor. Apoi apucați un bici și bateți gălbenușurile de ou în ciocolată, câte 1 pe rând, bătând până se omogenizează după fiecare adăugare. Pune deoparte.
Într-un alt bol, bateți albușurile până se spumează.
Adăugați crema de tartru și bateți până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în 1/4 cană de zahăr și continuați să bateți până se formează vârfuri rigide.
Într-un castron răcit, bateți smântâna grea până începe să se îngroașe.
Adăugați restul de 2 linguri de zahăr și vanilie și continuați să bateți până când crema deține vârfuri moi.
Acum, că ați pregătit elementele, puneți-le pe toate împreună. Îndoiți ușor albusurile în amestecul de ciocolată pentru a-l ușura. Apoi, pliați în frisca. Aveți grijă să nu lucrați peste mousse sau va fi greu. Împărțiți mousse - ul între 4 pahare individuale, de preferință pahare marocane. Acoperiți și răciți câteva ore.
Garnisiți cu frișcă și așchii de ciocolată înainte de servire.