Nevoie de un desert fără gluten și vegetarian? Mousse de ciocolată ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 504 calorii. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați frișcă și așchii de ciocolată, zahăr, ouă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Mousse de ciocolată tradițională franceză {Mousse au Chocolat}, mousse de ciocolată cu banane fără ouă / mousse rapidă, și mousse de ciocolată fără ouă , cum se face mousse de ciocolată.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Puneți ciocolata și untul într-un bol rezistent la căldură și așezați-l peste o cratiță care conține aproximativ 1 inch de apă abia fierbinte (sau folosiți un cazan dublu). Se amestecă cu o lingură de lemn până când ciocolata se topește și amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Scoateți vasul de pe foc și lăsați să se răcească ușor. Apoi apucați un bici și bateți gălbenușurile de ou în ciocolată, câte 1 pe rând, bătând până se omogenizează după fiecare adăugare. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Într-un alt bol, bateți albușurile până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați crema de tartru și bateți până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în 1/4 cană de zahăr și continuați să bateți până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Suc De Lămâie, Opțional
6
Într-un castron răcit, bateți smântâna grea până începe să se îngroașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați restul de 2 linguri de zahăr și vanilie și continuați să bateți până când crema deține vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, Opțional
8
Acum, că ați pregătit elementele, puneți-le pe toate împreună. Îndoiți ușor albusurile în amestecul de ciocolată pentru a-l ușura. Apoi, pliați în frisca. Aveți grijă să nu lucrați peste mousse sau va fi greu. Împărțiți mousse - ul între 4 pahare individuale, de preferință pahare marocane. Acoperiți și răciți câteva ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
9
Garnisiți cu frișcă și așchii de ciocolată înainte de servire.