Mousse De Ciocolată

Mousse De Ciocolată
Nevoie de un desert fără gluten și vegetarian? Mousse de ciocolată ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 504 calorii. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați frișcă și așchii de ciocolată, zahăr, ouă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Mousse de ciocolată tradițională franceză {Mousse au Chocolat}, mousse de ciocolată cu banane fără ouă / mousse rapidă, și mousse de ciocolată fără ouă , cum se face mousse de ciocolată.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Puneți ciocolata și untul într-un bol rezistent la căldură și așezați-l peste o cratiță care conține aproximativ 1 inch de apă abia fierbinte (sau folosiți un cazan dublu). Se amestecă cu o lingură de lemn până când ciocolata se topește și amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Scoateți vasul de pe foc și lăsați să se răcească ușor. Apoi apucați un bici și bateți gălbenușurile de ou în ciocolată, câte 1 pe rând, bătând până se omogenizează după fiecare adăugare. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Într-un alt bol, bateți albușurile până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Adăugați crema de tartru și bateți până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în 1/4 cană de zahăr și continuați să bateți până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
6
Într-un castron răcit, bateți smântâna grea până începe să se îngroașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Adăugați restul de 2 linguri de zahăr și vanilie și continuați să bateți până când crema deține vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
8
Acum, că ați pregătit elementele, puneți-le pe toate împreună. Îndoiți ușor albusurile în amestecul de ciocolată pentru a-l ușura. Apoi, pliați în frisca. Aveți grijă să nu lucrați peste mousse sau va fi greu. Împărțiți mousse - ul între 4 pahare individuale, de preferință pahare marocane. Acoperiți și răciți câteva ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
9
Garnisiți cu frișcă și așchii de ciocolată înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De CiocolatăAșchii De Ciocolată
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista