Mousse de arici de mare cu vinetă de ghimbir
Mousse Sean Urchin cu vinaigretă de ghimbir necesită aproximativ 5 ore de la început până la sfârșit. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 120 calorii, 1g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați tava uni, smântână grea, ulei de măsline ușor și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Mousse Sean Urchin cu vinetă de ghimbir, Sean Urchin Ceviche, și Tagliatelle De Tarhon Cu Unt De Arici Sean.
Instrucțiuni
Presărați gelatina peste bulion într-o cratiță mică și lăsați să stea 1 minut să se înmoaie, apoi gătiți la foc moderat, amestecând, până se dizolvă, 1 până la 2 minute.
Forțați uni printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron, răzuind ocazional fundul sitei.
Bateți gălbenușul, sarea, sucul de lămâie și cayenne, apoi adăugați amestecul de bulion, șoptind. Reveniți în cratiță și gătiți la foc moderat mic, amestecând continuu, până când înregistrează 170 km f pe termometru, 2 până la 3 minute. (Nu lăsați să fiarbă sau oul se va coagula.)
Transferați amestecul într-un castron așezat într-un castron mai mare cu gheață și apă rece.
Lăsați să stea, amestecând ocazional, până când amestecul este rece și consistența albușurilor crude, aproximativ 10 minute.
Bateți crema cu un mixer electric până când ține doar vârfuri moi, apoi pliați crema în amestecul uni ușor, dar bine. Se răcește, acoperit, până se fixează, aproximativ 1 oră.
Apăsați puternic pe ghimbir într-o sită mică cu ochiuri fine, așezată peste un castron mic, pentru a extrage 1 linguriță de suc (aruncați solidele), apoi amestecați sucul de lămâie și sarea.
Adăugați ulei într-un flux lent, amestecând până se emulsionează.
Puneți 1/4 cană de mousse pe fiecare din cele 6 farfurii, apoi stropiți cu puțină vinetă.
* Mousse poate fi răcit până la 1 zi.* Vinaigreta de ghimbir poate fi făcută cu 6 ore înainte și răcită, acoperită. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.