Mousse De Arahide
Mousse de arahide este un fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție conține 280 calorii, 12g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați gelatină, arahide prăjite uscate, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare sunt Dacquoise de arahide cu Mousse de unt de arahide, Mousse De Unt De Arahide, și Mousse De Unt De Arahide.
Instrucțiuni
Se pune strecurătoare într-un castron mediu. Linie strecurătoare cu 4 straturi de tifon, permițând tifon să se extindă peste marginea strecurătoare. Lingura iaurt în strecurătoare. Acoperiți ușor cu folie de plastic; refrigerați 12 ore. Puneți brânza de iaurt într-un castron mediu; aruncați lichidul.
Presărați gelatină peste 1 lingură de apă într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde; lasa sa stea 1 minut. Cuptor cu microunde la maxim 15 secunde, amestecând până se dizolvă gelatina.
Lăsați să se răcească ușor (aproximativ 3 minute); amestecați amestecul de gelatină în brânză de iaurt. Se amestecă untul de arahide și 1 lingură de arahide; pus deoparte.
Combinați zahărul și apa rămasă într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde; se amestecă bine. Cuptor cu microunde la maxim 3 minute sau până când amestecul fierbe, amestecând în fiecare minut; pus deoparte.
Bateți albușurile și sarea la viteza mare a unui mixer până se spumează. Turnați treptat siropul de zahăr fierbinte în amestecul de albuș de ou, bătând la viteză medie; apoi bateți la viteză mare până se formează vârfuri rigide.
Îndoiți ușor amestecul de albuș de ou în amestecul de brânză de iaurt. Lingură 1 cană în fiecare din 4 (8 uncii) pahare cu tulpină; se presară cu arahide rămase. Capac; se răcește cel puțin 3 ore.