Moussaka ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 293 calorii, 24g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,03 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită măcinată, vinete, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 9 persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Moussaka, Moussaka, și Moussaka pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Puneți vinetele într-un singur strat pe 2 foi de copt (9 pe 17 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Periați ambele părți cu 3 linguri de ulei de canola și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
4
Coaceți până se rumenesc și se înmoaie, 10 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați restul de 1 lingură de ulei de canola și ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați carnea de vită, rupându-se în bucăți cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
7
Adăugați usturoiul, condimentul Italian, 1/2 linguriță de scorțișoară și sare și piper. Se amestecă roșiile și se fierbe până se îngroașă și aromele s-au combinat, 20 până la 25 de minute. Gustați și reglați condimentul cu sare și piper, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Usturoi Goya®
8
Într-o cratiță mică la foc mediu, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
9
Bateți făina și gătiți timp de 2 minute. Se amestecă încet laptele, se condimentează cu sare și piper, iar restul de 1/2 linguriță de scorțișoară. Aduceți-l la foc mic și gătiți până când este gros, despre consistența aluatului de clătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
10
Puneți un strat de vinete într-un vas de copt de 9 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
11
Întindeți amestecul de vită uniform deasupra. Puneți un alt strat de vinete deasupra (rezervați vinetele rămase pentru runda Online 2 Rețetă de vinete Dip).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Crackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
12
Se toarnă sosul bechamel deasupra și se presară cu brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
13
Coaceți până se rumenesc și se fierbe, 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
14
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească 10 minute.