Mostaccioli cu fasole verde și roșii

Mostaccioli cu fasole verde și roșii
Mostaccioli cu fasole verde și roșii necesită aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10 g de proteine, 4 g de grăsimi și un total de 278 de calorii. Această rețetă servește 3. Pentru 74 de cenți per porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Allrecipes. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest aperitiv. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână brânză de parmezan, usturoi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 76%, care este solid. Încercați Fasole verde și roșii, Fasole verde cu roșii și Fasole verde cu roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare gătiți pastele și fasolea într-o cantitate mare de apă clocotită ușor sărată aproximativ 14 minute sau până când pastele și fasolea sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune Medii Coapte, Fără Semințe și TocateRoșii Prune Medii Coapte, Fără Semințe și Tocate
Fasole Verde și/sau Fasole De CearăFasole Verde și/sau Fasole De Ceară
4 Uncii De Fasole Verde și/sau Fasole De Ceară, Tăiate în Bucăți De 1 Inch4 Uncii De Fasole Verde și/sau Fasole De Ceară, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Verde și/sau Fasole De Ceară, Tăiată în Bucăți De 1 InchFasole Verde și/sau Fasole De Ceară, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
2
Scurgere; se intoarce in cratita.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Între timp, într-o cratiță medie, fierbeți ceapa și usturoiul în ulei încins la foc mediu timp de 2 până la 3 minute sau până când ceapa este fragedă. Reduceți focul la mic și adăugați roșiile și vinul; gatiti si amestecati inca 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați amestecul de roșii la amestecul de paste; se amestecă ușor pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5
Transferați într-un vas de servire.
6
Se presara cu parmezan si patrunjel. Dacă doriți, asezonați după gust cu piper proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 80 de dolari pe sticlă.
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Spuma fină de bule delicate însoțește elegant strălucirile culorii sale aurii. Un cuvée care te va surprinde prin intensitatea sa pura a aromelor de fructe uscate, migdale si alune proaspete amestecate cu cele din fructe cu pulpa alba. Senzația de cremoasă a bulei asociată aromelor de brioșă cu unt și aromelor minerale. Finisaj persistent cu o dulceață proaspătă și elegantă. Această sticlă grozavă va face o căsătorie perfectă cu caviar sau stridii fine, dar și cu pește și fructe de mare la grătar.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții3
Scor De Sănătate36
Revista