Mortadella și Panini cu brânză

Mortadella și Panini cu brânză
Mortadellan și panini de brânză durează aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 338 calorii, 11g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Un amestec de scallion, muștar dijon, hrean și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Panini cu Mortadelă, ceapă roșie murată și Provolone îmbătrânit, Pâine cu brânză mortadelan și Cheddar, și Pâine cu brânză și Mortadelă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați iaurtul cu scallion, hrean și muștar. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Încălziți o presă de panini sau o plită.
Echipamente pe care le vei folosi
Panini PressPanini Press
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Ungeți ambele părți ale fiecărei felii de pâine cu ulei. Aranjați 4 felii de pâine pe o suprafață de lucru și întindeți-le cu iaurtul de hrean.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Subţire-Subţire-
4
Puneți mortadela și Robiola deasupra și închideți sandvișurile cu restul de 4 felii de pâine. Puneți-le pe presa preîncălzită sau pe grătar. Dacă folosiți o tavă, acoperiți panini cu o foaie mare de copt și cântăriți cu cutii grele. Gatiti panini la foc moderat pana se rumeneste si crocant Afara: 3 minute in presa, 3 minute pe fiecare parte pe o plita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MortadellaMortadella
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Tăiați panini în jumătate și serviți fierbinte.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista