Mortadella și Panini cu brânză
Mortadellan și panini de brânză durează aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 338 calorii, 11g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Un amestec de scallion, muștar dijon, hrean și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Panini cu Mortadelă, ceapă roșie murată și Provolone îmbătrânit, Pâine cu brânză mortadelan și Cheddar, și Pâine cu brânză și Mortadelă.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați iaurtul cu scallion, hrean și muștar. Se condimentează cu sare.
Încălziți o presă de panini sau o plită.
Ungeți ambele părți ale fiecărei felii de pâine cu ulei. Aranjați 4 felii de pâine pe o suprafață de lucru și întindeți-le cu iaurtul de hrean.
Puneți mortadela și Robiola deasupra și închideți sandvișurile cu restul de 4 felii de pâine. Puneți-le pe presa preîncălzită sau pe grătar. Dacă folosiți o tavă, acoperiți panini cu o foaie mare de copt și cântăriți cu cutii grele. Gatiti panini la foc moderat pana se rumeneste si crocant Afara: 3 minute in presa, 3 minute pe fiecare parte pe o plita.
Tăiați panini în jumătate și serviți fierbinte.