Mortadella-muschi de porc umplut cu cartofi prăjiți cu rozmarin

Mortadella-carne de porc umplute cu cartofi prăjiți de rozmarin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.26 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 56G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 581 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați mortadella, friptură de porc tăiată în centru, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlet de porc cu parfum de rozmarin umplut cu usturoi prăjit, caise uscate și afine și sos de tigaie pentru vin de Port, Loin de porc umplut cu afine și rozmarin, și Cotlet De Porc Prăjit Cu Rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Zdrobiți grosolan boabele de piper și 2 lingurițe de sare kosher cu mortar și pistil, apoi adăugați usturoi și piure până se formează o pastă. Se amestecă untul nesărat.
Dacă coapsa de porc a fost legată, aruncați corzile. Puneți coapsa, cu partea grasă în jos, pe o tăietură căptușită cu folie de plastic. Carne de porc fluture într-o tăietură spirală: găsiți începutul unei clapete pe 1 parte lungă a coapsei (unde a fost îndepărtat osul). Începând de la marginea interioară a clapetei, faceți o tăietură lungă pe lungime în partea inferioară a coapsei cu un cuțit de dezosare sau paring foarte ascuțit, oprindu-vă la 1 inch de jos (acesta este începutul spiralei). Întoarceți cuțitul paralel cu partea inferioară a coapsei și începeți să vă tăiați drumul spre interior (paralel cu partea inferioară), păstrând grosimea cărnii cât mai uniformă posibil, folosind cealaltă mână pentru a ridica ușor și a trage porțiunea superioară a cărnii departe de cuțit, până când coapsa este 1 bucată lungă de carne.
Acoperiți carnea de porc cu o foaie de folie de plastic și lăsați-o până la 1/2 inch grosime cu un pounder de carne neted sau un sucitor.
Îndepărtați folia de plastic și întindeți 1 lingură de unt de trufe peste carne de porc. Se acoperă cu jumătate de mortadelă, felii ușor suprapuse.
Se întinde 1 lingură de unt de trufe peste mortadela, apoi se acoperă cu mortadela rămasă și se întinde cu lingura rămasă de unt de trufe. Începând cu sfârșitul care a fost interiorul coapsei, înfășurați coapsa strâns și aranjați, cusătura în jos (partea grasă în sus), pe placa de tăiere. Dacă stratul de grăsime are o grosime de 1/4 inch, faceți tăieturi transversale foarte apropiate în el (la aproximativ 1/8 inch distanță; nu tăiați până la carne), apoi legați cu sfoară de bucătărie la intervale de 1 inch. Frecați friptura peste tot cu unt de boabe de piper, acoperind bine stratul de grăsime.
Puneți carnea de porc, partea grasă în sus, pe raftul uns în tigaie și prăjiți în mijlocul cuptorului 20 de minute.
În timp ce carnea de porc se prăjește, curățați și înjumătățiți cartofii. Se fierbe cartofii într - o oală de 5 până la 6 litri cu apă sărată clocotită 5 minute.
Scurgeți într-o strecurătoare 5 minute, apoi aruncați cu ulei, rozmarin, rămânând 1 1/2 lingurițe de sare kosher și piper într-un castron mare.
Scoateți carnea de porc din cuptor și reduceți temperatura cuptorului la 325 F.
Adăugați cartofi în tigaia de prăjire, transformându-i în sucuri de tigaie pentru a acoperi, apoi prăjiți carnea de porc cu cartofi până când termometrul este introdus în diagonală de 2 inci în registrele de carne 155 F, 45 până la 55 de minute.
Transferați carnea de porc într-un platou și lăsați să stea 25 de minute.
Creșteți temperatura cuptorului la 450 de grade F și scoateți suportul din tava de prăjire.
Întindeți cartofii în tigaie și prăjiți în mijlocul cuptorului, amestecând la fiecare 5 minute, până se rumenesc, încă aproximativ 20 de minute.
Transferați într-un castron de servire și păstrați-l la cald.
Îndepărtați cât mai multă grăsime din sucurile de tigaie. Se întinde tigaia de prăjire pe 2 arzătoare, apoi se adaugă bulion și se degajează tigaia fierbând la foc mare, amestecând și răzuind bucăți maro, 1 minut. Se amestecă împreună apă și amidon de porumb, apoi se adaugă la amestecul de bulion și se fierbe, amestecând, 1 minut.
Se ia de pe foc și se amestecă untul de trufe.
Aruncați sfoara, apoi feliați carnea de porc și serviți cu sos și cartofi.
* Carnea de porc poate fi fluturată și umplută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. Aduceți la temperatura camerei înainte de a continua.* Disponibil la unele magazine de produse alimentare de specialitate și D ' Artagnan (800-327-8246).