Morcovul bunicii țelină Pecan salată Jell-O

Morcovul bunicii țelină Pecan salată Jell-O
Dacă aveți în jur 3 ore și 5 minute pentru a petrece în bucătărie, salata de morcovi de țelină Pecan Jell-O de la bunica ar putea fi un excelent fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 196 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați apă, gelatină, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 2 persoane au găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este mare. Rețete similare includ Salată de rădăcină de țelină și Pecan, Feta frittatas cu salată de morcovi și țelină, și Salată De Rădăcină De Rucola, Morcov Și Țelină Cu Migdale.

Instrucțiuni

1
Pulverizați o matriță de gelatină cu 3 cani cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Bomboane RuntsBomboane Runts
2
Se dizolvă gelatina portocalie în apă clocotită într-un castron; se amestecă apă rece, sare și suc de ananas rezervat. Se răcește până se îngroașă parțial, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi
Gelatină Cu Aromă De PortocaleGelatină Cu Aromă De Portocale
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se amestecă morcovii, țelina, nucile pecan și ananasul în gelatină și se toarnă în matrița de gelatină pregătită. Se da la frigider pana se intareste, cel putin inca 2 ore. Inversați mucegaiul pe platoul de servire pentru a elibera salata de gelatină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Bomboane RuntsBomboane Runts
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat, parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. La gust, arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniat de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie generală de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină cu o notă subtilă de pâine prăjită.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate68
Revista