Morcovii dulci-Acrișori ai lui T aposa Rosa și Ruth Eichner
Morcovii dulci și Acrișori ai lui T aposa Rosan și Ruth Eichner sunt un fără gluten și fără lactate garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 162 calorii. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de piure de roșii, oțet de cidru, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Morcovi dulci și acri, Morcovi Dulci Și Acri, și Fasole dulce-acrișoare și morcovi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Fierbeți morcovii întregi până se înmoaie, apoi tăiați în rondele de 1/2 inch. Aburiti ardeii grasi si ceapa pana se inmoaie.
Combinați toate legumele într-un vas sau castron mare.
Combinați oțetul și zahărul într-o cratiță la foc mic. Gatiti 5 minute, amestecand pentru a dizolva zaharul. Se amestecă piureul de roșii, muștarul și Worcestershire.
Se toarnă peste legume și se amestecă bine. Gustați și reglați condimentele cu sare și piper. Acoperiți și răciți cel puțin 2 ore înainte de servire.
Retipărit cu permisiunea de la o masă mare: un portret al gătitului American de Molly O ' Neill, (C) 2010 Simon & Schuster