Morcovi și varză de Bruxelles

Morcovi și varză de Bruxelles
Morcovi și varză de Bruxelles este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 117 calorii. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână șalotă, morcovi, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Morcovi Și Varză De Bruxelles, Morcovi cu unt și varză de Bruxelles, și Varză de Bruxelles picantă și morcovi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti ceapa in 2 linguri de unt intr-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu-mare, amestecand ocazional, pana se inmoaie, 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați morcovi, varză de Bruxelles, 3/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper și gătiți, amestecând ocazional, până când legumele încep să se rumenească, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
LegumeLegume
MorcovMorcov
PiperPiper
SareSare
3
Adăugați apă și acoperiți tigaia, apoi gătiți la foc mediu-mare până când legumele sunt fragede, 5 până la 8 minute. Se amestecă oțetul, restul de lingură de unt și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
OțetOțet
UntUnt
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Legumele pot fi tăiate cu 1 oră înainte și păstrate la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
2
Vezi analiza completă a datelor nutriționale a acestei rețete "
3
Date Nutriționale

Echipamente

DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista