Morcovi și varză de Bruxelles este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 117 calorii. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână șalotă, morcovi, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Morcovi Și Varză De Bruxelles, Morcovi cu unt și varză de Bruxelles, și Varză de Bruxelles picantă și morcovi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti ceapa in 2 linguri de unt intr-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu-mare, amestecand ocazional, pana se inmoaie, 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați morcovi, varză de Bruxelles, 3/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper și gătiți, amestecând ocazional, până când legumele încep să se rumenească, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De Bruxelles
Legume
Morcov
Piper
Sare
3
Adăugați apă și acoperiți tigaia, apoi gătiți la foc mediu-mare până când legumele sunt fragede, 5 până la 8 minute. Se amestecă oțetul, restul de lingură de unt și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Legume
Oțet
Unt
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
1
Legumele pot fi tăiate cu 1 oră înainte și păstrate la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
2
Vezi analiza completă a datelor nutriționale a acestei rețete "