Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Morcovii și Rutabagele cu lămâie și miere ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 127 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, morcovi, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Morcovi glazurați cu lămâie și Rutabagas, Miere-lămâie varză de Bruxelles și morcovi, și Morcovi Glazurați Cu Fistic,Lămâie Și Miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti rutabagas în oală mare de fierbere apă sărată 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați morcovii și gătiți până când legumele sunt fragede, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Morcov
3
Scurgere.
4
Topiți untul în oală mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Adăugați suc de lămâie, miere și coajă. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Miere
6
Adăugați legume; gatiti pana se glazureaza, amestecand ocazional, aproximativ 6 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.