Morcovi și păstârnac fiert

Morcovi și păstârnac fiert
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Morcovii și păstârnacul fiert ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 1,22 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 291 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, sare, frunze de pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Morcovi și păstârnac fierți în portocale, Piept fiert cu bere cu morcovi și păstârnac, și Piept Fiert Cu Morcovi, Usturoi Și Păstârnac.

Instrucțiuni

1
Încălziți 3 linguri de ulei de măsline în oală medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați ceapa și usturoiul, amestecând ocazional până se înmoaie și strălucește (6 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
3
Adăugați boia, jumătate de coriandru și sare; gatiti pana cand uleiul devine rosu intens (aproximativ 1 minut).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoriandruCoriandru
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Adăugați morcovi, păstârnac și suficientă apă pentru a acoperi (aproximativ 3 căni).
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstârnacPăstârnac
MorcovMorcov
ApăApă
5
Aduceți la foc mic și gătiți până când morcovii sunt fragede (20 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
6
Îndepărtați legumele cu lingura cu fante; păstrați lichidul de gătit până când este gros și ușor redus (aproximativ 10 minute mai mult). Se condimentează cu piper după gust; întoarceți legumele în bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
7
Încălziți uleiul de lingură rămas în tigaie mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați restul de coriandru și prăjiți un minut. Se amestecă pătrunjelul în iaurt; se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CoriandruCoriandru
PătrunjelPătrunjel
IaurtIaurt
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
9
Transferați în vasul de servire; stropiți cu ulei de coriandru aromat. Puneți legumele pe platou cu puțin lichid de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CoriandruCoriandru
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Se servește cu sos de iaurt-coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoriandruCoriandru
IaurtIaurt
SosSos
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate64
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista