Morcovi și piure de Rutabaga
Nevoie de un fără gluten, primal, prietenos cu fodmap și garnitură vegetariană? Morcovii și piureul de Rutabaga ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 127 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 39 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de rutabaga, morcovi, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 86%. Rețete similare sunt Consumul De Alimente De Iepure: Morcov Rutabaga Mash, Morcovi glazurați cu lămâie și Rutabaga, și Mash de foc de tabără (cartofi, igname,ceapă,napi, morcovi).
Instrucțiuni
Fierbeți morcovii și rutabaga împreună până când sunt doar moi.
Scurgeți și adăugați unt. Smash împreună folosind fie un masher de cartofi sau procesor de alimente până când se pare ca un piure. Condimentează cu mult piper și puțină sare.
Transferați într-un vas de servire și garnisiți cu pătrunjel proaspăt.