Morcovi și ceapă perla

Morcovi și ceapă perla
Morcovii și ceapa perla necesită aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten are 160 de calorii, 6 g de proteine și 8 g de grăsimi per porție. Pentru 1,21 USD per porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Această rețetă de la Taste of Home necesită sare, unt, zahăr și fâșii de bacon. Funcționează bine ca garnitură. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 40%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: fenicul înăbușit, morcovi și ceapă perla, ceapa perla și porumb și ceapă perla.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, aduceți apa la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Ceapă Proaspătă, Decojită1/2 Kilogram De Ceapă Proaspătă, Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați ceapa perla; se fierbe 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
3
Scurgeți și clătiți în apă rece; pieliță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
În aceeași tigaie, gătiți ceapa în unt și 3/4 linguriță de zahăr la foc mediu până se rumenește, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Adăugați morcovii, slănina, bulionul, foile de dafin, cimbru, sare, piper și zahărul rămas. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 8-10 minute sau până când morcovii sunt fragezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Descoperi; se intoarce la fierbere. Gatiti pana scade lichidul la jumatate. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
7
Serviți cu o lingură cu fantă.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista