Morcovii și ceapa perla necesită aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten are 160 de calorii, 6 g de proteine și 8 g de grăsimi per porție. Pentru 1,21 USD per porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Această rețetă de la Taste of Home necesită sare, unt, zahăr și fâșii de bacon. Funcționează bine ca garnitură. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 40%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: fenicul înăbușit, morcovi și ceapă perla, ceapa perla și porumb și ceapă perla.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, aduceți apa la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Ceapă Proaspătă, Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați ceapa perla; se fierbe 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Perlată
3
Scurgeți și clătiți în apă rece; pieliță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
În aceeași tigaie, gătiți ceapa în unt și 3/4 linguriță de zahăr la foc mediu până se rumenește, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați morcovii, slănina, bulionul, foile de dafin, cimbru, sare, piper și zahărul rămas. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 8-10 minute sau până când morcovii sunt fragezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Descoperi; se intoarce la fierbere. Gatiti pana scade lichidul la jumatate. Aruncați frunza de dafin.