Morcovi prăjiți, cu glazură de Chile, mentă și portocală
Morcovi prăjiți, cu Chile, mentă și glazură portocalie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegană are 115 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare, mentă, oțet de orez nesezonat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Morcovi Prăjiți, Cu Glazură De Chile, Mentă Și Portocală, Morcovi prăjiți cu glazură de portocale Madeiran, și Morcovi prăjiți cu portocale cu miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Bateți sucul, 1 lingură de ulei și oțetul într-un castron mic pentru a amesteca; pune deoparte.
Se amestecă restul de 1 lingură de ulei, piper roșu zdrobit și sare în mediucastron.
Adăugați morcovi și aruncați pentru a acoperi. Scrapecarrot amestec pe mare cu ramă bakingsheet. Aranjați morcovii într-un singur strat.
Prăjiți morcovii până aproape fragede, amestecând ocazional, aproximativ 15 minute(în funcție de dimensiune).
Adăugați amestec de sucși aruncați pentru a amesteca. Prăjiți până când sucurile sunt reduse la glazura și acoperirea morcovilor, amestecând ocazional, cu aproximativ 10 minute mai mult.Condimentați după gust cu mai multă sare, dacă doriți.
Transferați morcovii într-un castron mare; adăugați mentă și coaja de portocală și aruncați pentru a amesteca.
Transferla vasul de servire.