Morcovi Portocalii Julienned
Morcovii portocalii Julienned ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 82 calorii. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Un amestec de unt, suc de portocale, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 31%. Încercați Morcovi Julienned ' N ' Ceapa, Salată Romaine Cu Salam Julienned, Brânză Și Morcovi, și Pește alb aburit cu morcovi Julienned și spanac cu sos de ceapă verde-lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 5 căni de apă la fiert într-o cratiță de 3 litri; adăugați morcovi și reveniți la fierbere. Gatiti 5 minute sau pana cand se inmoaie; se scurge.
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu; adăugați morcovi, suc de portocale și ingredientele rămase, aruncând pentru a combina. Gatiti doar pana se incalzeste.