Morcovi Murati Cu Ghimbir
Morcovii murați cu ghimbir sunt un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan garnitură. Această rețetă servește 3 și costă 72 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 149 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână morcovi mai mici, chibrituri de ghimbir, oțet și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Morcovi Gingered, Morcovi Gingered Cu Nuci, și Tilapian cu ghimbir și morcovi.
Instrucțiuni
Curățați morcovii și tăiați-i în bastoane de aproximativ 4 inci lungime pe 1/2 inci grosime. Aruncați cu ghimbirul și împachetați în borcane curate și sterilizate.
Combinați 1 cană de apă cu oțetul, zahărul turbinado și sarea într-o cratiță și aduceți la fierbere.
Se toarnă amestecul peste morcovi, lăsând aproximativ 1/2 inch de spațiu în partea de sus a fiecărui borcan.
În acest moment, murăturile sunt aproape gata, dar vor fi la maxim o zi sau două mai târziu. Perioada de valabilitate, fără prelucrarea conservelor la cald, este de aproximativ 10 zile. Cu o conservare adecvată, este de 6 până la 8 luni.
Retipărit cu permisiunea unui nou viraj în sud de Hugh Acheson, 2011 Clarkson Potterhugh ACHESON este bucătarul/partenerul din Atena, Georgia, restaurante cinci și zece (numit cel mai bun restaurant din Atlanta de către Atlanta Journal-Constitution) și National; magazinul Gosford Wine; și restaurantul său din Atlanta, Empire State South. Este de cinci ori James Beard nominalizat pentru "cel mai bun bucătar Sud-Est" și a fost numit "cel mai bun bucătar nou" de Food & Wine. Locuiește la Atena împreună cu soția și cele două fiice ale lor.