Morcovi dulci și acri
Morcovii dulci și acri ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 65 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 87 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de morcovi, ulei de măsline, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Cuburi de carne de vită dulce și acră cu morcovi, Morcovi Curcubeu, Cartofi Dulci Și Nasturel, și Morcovi Dulci Și Acri.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Aruncați morcovii cu ulei, sare și piper după gust într-o tigaie superficială (adâncă de 1 inch). Prăjiți în mijlocul cuptorului, amestecând o dată, până când abia se înmoaie, aproximativ 20 de minute. Lăsați cuptorul pornit.
Se amestecă oțetul și zahărul până se dizolvă zahărul.
Stropiți peste morcovi, scuturați tigaia pentru a acoperi, apoi prăjiți până când morcovii sunt fragezi și oțetul se evaporă, încă 5 până la 8 minute.