Morcovi Dulci

Morcovi Dulci
Morcovii dulci pentru bebeluși ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru garnituri. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă 95 de cenți pe porție. O porție conține 396 calorii, 1g de proteine, și 23g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de morcovi, miere, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 26%. Rețete similare includ Cuburi de carne de vită dulce și acră cu morcovi, Morcovi Curcubeu, Cartofi Dulci Și Nasturel, și Morcovi Cu Păstârnac.

Instrucțiuni

1
Așezați morcovii într-o oală mare și acoperiți cu apă sărată. Se aduce la fierbere la foc mare până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgeți și lăsați să se usuce la abur timp de un minut sau două.
3
Întoarceți oala în aragaz; reduceți focul la mediu-mic. Topiți untul în oală. Se amestecă mierea și zahărul brun; se adaugă morcovii și se amestecă până se acoperă uniform; gatiti inca 5 minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
MorcovMorcov
UntUnt
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista