Morcovi de portocale cu ghimbir
Morcovii de portocale cu ghimbir necesită aproximativ 25 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 42 de cenți pe porție , primești o garnitură care servește 6. Vă uitați la silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 126 de calorii , 1 g de proteine și 4 g de grăsime per porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă și aș spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână unt, ceapă, jeleu de coacăze și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 34% , acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum morcovi cu ghimbir , morcovi cu lămâie ghimbiră și morcovi cu ghimbir cu nuci .
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, căliți morcovii, ceapa și ghimbirul în unt timp de 8-10 minute sau până devin crocante.
Adăugați sucul de portocale, jeleul și sarea. Gatiti si amestecati 2-3 minute sau pana cand sosul se ingroasa usor.
Serviți cu o lingură cu fantă.