Morcovi de lămâie ghimbir
Morcovii de lămâie ghimbir ar putea fi doar rețeta fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară pe care ați căutat-o. Această rețetă face 4 porții cu 90 de calorii , 1 g de proteine și 3 g de grăsime fiecare. Pentru 38 de cenți per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Mergeți la magazin și cumpărați lime, morcovi, rădăcină dulce și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 33% . Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt morcovii cu ghimbir , morcovii murați și morcovii portocalii .
Instrucțiuni
Într-un 1-1/2-qt. bol pentru cuptorul cu microunde, combinați morcovii și apa. Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 5-6 minute sau până când devine crocant, amestecând o dată.
Între timp, într-un castron mic, combinați sucul de lămâie, untul, mierea, coaja și ghimbirul. Acoperiți și puneți la microunde la putere maximă timp de 45 de secunde.
Scurgeți morcovii; se amestecă amestecul de lămâie. Acoperiți și gătiți la foc maxim timp de 45 de secunde.