Morcovi cu unt de lămâie-arpagic este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian garnitură. O porție conține 97 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați morcovi tăiați pentru copii, unt, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Cartofi noi cu unt de lămâie și arpagic, Păstrăv sotat cu unt de arpagic de lămâie, și Pachete de fructe de mare la grătar cu unt de lămâie-arpagic.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, combinați untul, coaja de lămâie și sucul, arpagicul, zahărul, sarea și piperul și amestecați bine cu o spatulă de cauciuc sau un mixer manual la viteză mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Coaja De Lămâie
Unt
Arpagic
Suc
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bol
2
Așezați morcovii într-o oală mare și acoperiți doar cu apă. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare și se gătește până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Scurgeți și reveniți la tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați amestecul de unt și aruncați până când untul se topește și morcovii sunt acoperiți uniform.