Morcovi cu unt de lămâie-arpagic
Morcovi cu unt de lămâie-arpagic este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian garnitură. O porție conține 97 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați morcovi tăiați pentru copii, unt, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Cartofi noi cu unt de lămâie și arpagic, Păstrăv sotat cu unt de arpagic de lămâie, și Pachete de fructe de mare la grătar cu unt de lămâie-arpagic.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați untul, coaja de lămâie și sucul, arpagicul, zahărul, sarea și piperul și amestecați bine cu o spatulă de cauciuc sau un mixer manual la viteză mică.
Așezați morcovii într-o oală mare și acoperiți doar cu apă. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare și se gătește până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Scurgeți și reveniți la tigaie.
Adăugați amestecul de unt și aruncați până când untul se topește și morcovii sunt acoperiți uniform.