Morcovi cu nuci de pin și busuioc
Morcovii cu nuci de pin și busuioc ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP servește 4 și costă 76 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 150 de calorii. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de nuci de pin, sare, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, care este solid. Încercați Morcovi cu nuci de pin, stafide și pătrunjel, Morcovi Și Caise Glazurate Cu Nuci De Pin Și Mentă, și Dovlecei cu busuioc, nuci de pin și crutoane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică, prăjiți nucile de pin la foc moderat, amestecând frecvent, până se rumenesc, aproximativ 5 minute. Sau prăjiți nucile de pin într-un cuptor de 350 timp de 5 până la 10 minute.
Într-o oală mare cu apă clocotită, gătiți morcovii doar 30 de secunde.
Scurgeți morcovii, clătiți cu apă rece și scurgeți bine. Aruncați morcovii cu sucul de lămâie, sarea, uleiul, nucile de pin și busuiocul.