Morcovi Balsamici

Morcovi Balsamici
Morcovii balsamici sunt un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 59 calorii. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați apă, ulei de măsline, morcovi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Miere De Morcovi Balsamici, Morcovi Prăjiți Balsamici, și Morcovi Prăjiți Balsamici pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți morcovul într-o cratiță mare; adăugați apă și aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți 10 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scurgeți; întoarceți morcovul în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Combinați oțetul și restul de 5 ingrediente într-un castron mic, amestecând bine cu un tel de sârmă; se adaugă la morcov. Gatiti la foc mediu 2 minute, amestecand des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
MorcovMorcov
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Se servește cald.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista