Morcov-țelină cu sos de iaurt

Morcov-țelină cu sos de iaurt
Morcov-țelină Slaw cu pansament de iaurt este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. O porție conține 105 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 42 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, tulpini de țelină, iaurt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Rădăcină de țelină mărunțită și morcov, Burgeri De Pui De Bivol Cu Salată De Morcovi De Țelină, și Slaw de iarnă cu pansament cald de semințe de țelină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați iaurtul, uleiul, muștarul, usturoiul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
UsturoiUsturoi
IaurtIaurt
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați morcovii, țelina și arpagicul și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
țelinățelină
ArpagicArpagic

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista