Morcov Tort Roulage
Morcov tort Roulage este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 20 de porții. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 387 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paștele. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, garnisiți: nuci pecan, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Rulaj de ciocolată cu cremă de Bourbon, Tort De Morcovi Cu Suc De Morcovi, și Tort de morcovi Poke tort cu glazură de scorțișoară de Caramel sărat.
Instrucțiuni
Înveliți două tigăi jellyroll de 15" x 10" x 1" cu spray de gătit; tapetați cu hârtie de ceară și Acoperiți hârtia de ceară cu spray de gătit. Pune deoparte.
Bateți ouăle într-un castron mare la viteza medie-mare a unui mixer electric 5 minute.
Adăugați apă, bătând la viteză mică până la amestecare. Adăugați treptat amestecul de tort, bătând la viteză mică până când este umezit. Bateți amestecul la viteză medie-mare 2 minute. Îndoiți morcovul ras.
Întindeți aluatul uniform în tigăile pregătite (straturile vor fi subțiri).
Coaceți, unul câte unul sau în cuptoare separate, la 350 pe raftul din mijloc 13 minute sau până când fiecare tort se întoarce când este ușor atins în centru.
Cerneti 1 1/2 linguri zahar pudra intr-un dreptunghi de 15" x 10" pe un prosop de pânză; repetați cu 1 1/2 linguri zahăr și un al doilea prosop. Când prăjiturile sunt gata, slăbiți imediat din părțile laterale ale tigaiei și întoarceți fiecare pe un prosop îndulcit. Îndepărtați hârtia de ceară. Începând de la capătul îngust, înfășurați bine fiecare tort și prosop împreună; așezați, cusătura în jos, pe rafturi de sârmă pentru a se răci complet.
Scurgeți ananasul, rezervând 1/4 cană de sirop. Apăsați ananasul între prosoape de hârtie pentru a îndepărta excesul de umiditate.
Combinați ananasul, glazura de brânză cremă și 1/2 cană de nuci pecan; se amestecă bine.
Desfaceți prăjiturile; periați fiecare ușor cu 2 linguri de sirop de ananas rezervat.
Întindeți fiecare tort cu jumătate de amestec de îngheț. Reroll prăjituri fără prosoape; loc, cusătură cu fața în jos, pe farfurii de servire.
Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră. Prăjituri de praf cu zahăr pudră suplimentar înainte de servire.
Notă: pentru amestecul de tort de condimente, am folosit Duncan Hines.
Notă: Această rețetă face 2 rulouri de tort, deci este ideală pentru un desert make-ahead pentru o mulțime. Sau dați A doua rolă ca cadou.