Dacă aveți aproximativ 30 de minute de petrecut în bucătărie, Pilaf de morcovi cu stafide ar putea fi o rețetă super fără gluten de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru 51 de cenți per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest aperitiv are 226 de calorii , 4 g de proteine și 7 g de grăsime per porție. Dacă aveți la îndemână cimbru, stafide, pudră de curry și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 31% , ceea ce este destul de rău. Încercați Dal cu curry cu Pilaf de stafide Basmati , Pilaf de morcov și Pilaf de morcov de pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Intr-o cratita, caliti ceapa in unt pana se inmoaie. Se amestecă apa, morcovii, orezul, stafidele, bulionul, praful de curry, sarea și cimbru. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 15-20 de minute sau până când orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Grăsime De Porc înapoi
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Cup. Ceapă Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm