Morcov & B 8chamel Gratinat

Morcov & B 8chamel Gratinat
Morcov & B Gratin de marmeladă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 95 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 263 calorii. Un amestec de ulei de măsline, unt, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Gratin De Ou Fiert Tare Într-Un Sos Bechamel, Gnocchi și Bacon gratinat cu bechamel de usturoi, și Gratin elvețian cu bechamel Vegan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți B-ul de B-chamel.
2
Încălziți uleiul la foc mediu într-o cratiță medie grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Adăugați șalota și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ trei minute. Se amestecă făina și se gătește, amestecând, timp de aproximativ trei minute până se omogenizează și clocotește, dar nu se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
4
Bateți laptele dintr-o dată și aduceți la foc mic, amestecând continuu, până când amestecul începe să se îngroașe. Întoarceți focul la foarte scăzut și fierbeți, amestecând des cu un tel și răzuind fundul și marginile tigaiei cu o spatulă de cauciuc, timp de 10 minute până când sosul s-a îngroșat și și-a pierdut gustul de făină crudă. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se ia de pe foc pus deoparte.Pregătiți toppingul. Topiți untul într-o tigaie mică de sote setată la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați pesmetul panko și amestecați pentru a acoperi. Continuați să amestecați ocazional până când pesmetul devine maro auriu deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
7
Se ia de pe foc și se amestecă 1 linguriță de maghiran.Faceți gratinul. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade. Ungeți un vas gratinat de 2 litri. Umpleți o cratiță medie cu apă și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaghiranMaghiran
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Adăugați 1 linguriță de sare și apoi morcovii. Reduceți focul la mediu și fierbeți morcovii timp de aproximativ 4 minute până când sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
9
Bateti cupa de apa de gatit in Cupa rezervata de B, apoi scurgeti morcovii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
10
Transferați-le într-un castron mare. Se amestecă restul de maghiran, arpagic, sare și piper după gust, B-ul și Gruy-ul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
MaghiranMaghiran
GruyereGruyere
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
11
Răsturnați în vasul de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
12
Se introduce la cuptor și se coace 20 până la 30 de minute până când blatul se rumeneste ușor și gratinul clocotește.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Se ia de pe foc, se lasă să stea 5 până la 10 minute și se servește.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista