Morcov & B Gratin de marmeladă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 95 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 263 calorii. Un amestec de ulei de măsline, unt, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Gratin De Ou Fiert Tare Într-Un Sos Bechamel, Gnocchi și Bacon gratinat cu bechamel de usturoi, și Gratin elvețian cu bechamel Vegan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți B-ul de B-chamel.
2
Încălziți uleiul la foc mediu într-o cratiță medie grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
3
Adăugați șalota și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ trei minute. Se amestecă făina și se gătește, amestecând, timp de aproximativ trei minute până se omogenizează și clocotește, dar nu se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
4
Bateți laptele dintr-o dată și aduceți la foc mic, amestecând continuu, până când amestecul începe să se îngroașe. Întoarceți focul la foarte scăzut și fierbeți, amestecând des cu un tel și răzuind fundul și marginile tigaiei cu o spatulă de cauciuc, timp de 10 minute până când sosul s-a îngroșat și și-a pierdut gustul de făină crudă. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Roșii Feliate, Opțional
5
Se ia de pe foc pus deoparte.Pregătiți toppingul. Topiți untul într-o tigaie mică de sote setată la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați pesmetul panko și amestecați pentru a acoperi. Continuați să amestecați ocazional până când pesmetul devine maro auriu deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
7
Se ia de pe foc și se amestecă 1 linguriță de maghiran.Faceți gratinul. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade. Ungeți un vas gratinat de 2 litri. Umpleți o cratiță medie cu apă și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maghiran
1 Cană De Orz Alb Perlat
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
Adăugați 1 linguriță de sare și apoi morcovii. Reduceți focul la mediu și fierbeți morcovii timp de aproximativ 4 minute până când sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
9
Bateti cupa de apa de gatit in Cupa rezervata de B, apoi scurgeti morcovii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
10
Transferați-le într-un castron mare. Se amestecă restul de maghiran, arpagic, sare și piper după gust, B-ul și Gruy-ul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Maghiran
Gruyere
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
11
Răsturnați în vasul de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
12
Se introduce la cuptor și se coace 20 până la 30 de minute până când blatul se rumeneste ușor și gratinul clocotește.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
13
Se ia de pe foc, se lasă să stea 5 până la 10 minute și se servește.