Morcov & B 8chamel Gratinat

Morcov & B 8chamel Gratinat
Morcov & B Gratin de marmeladă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 95 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 263 calorii. Un amestec de ulei de măsline, unt, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Gratin De Ou Fiert Tare Într-Un Sos Bechamel, Gnocchi și Bacon gratinat cu bechamel de usturoi, și Gratin elvețian cu bechamel Vegan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți B-ul de B-chamel.
2
Încălziți uleiul la foc mediu într-o cratiță medie grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Adăugați șalota și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ trei minute. Se amestecă făina și se gătește, amestecând, timp de aproximativ trei minute până se omogenizează și clocotește, dar nu se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
4
Bateți laptele dintr-o dată și aduceți la foc mic, amestecând continuu, până când amestecul începe să se îngroașe. Întoarceți focul la foarte scăzut și fierbeți, amestecând des cu un tel și răzuind fundul și marginile tigaiei cu o spatulă de cauciuc, timp de 10 minute până când sosul s-a îngroșat și și-a pierdut gustul de făină crudă. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Se ia de pe foc pus deoparte.Pregătiți toppingul. Topiți untul într-o tigaie mică de sote setată la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați pesmetul panko și amestecați pentru a acoperi. Continuați să amestecați ocazional până când pesmetul devine maro auriu deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
7
Se ia de pe foc și se amestecă 1 linguriță de maghiran.Faceți gratinul. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade. Ungeți un vas gratinat de 2 litri. Umpleți o cratiță medie cu apă și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaghiranMaghiran
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Adăugați 1 linguriță de sare și apoi morcovii. Reduceți focul la mediu și fierbeți morcovii timp de aproximativ 4 minute până când sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
9
Bateti cupa de apa de gatit in Cupa rezervata de B, apoi scurgeti morcovii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
10
Transferați-le într-un castron mare. Se amestecă restul de maghiran, arpagic, sare și piper după gust, B-ul și Gruy-ul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
MaghiranMaghiran
GruyereGruyere
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
11
Răsturnați în vasul de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
12
Se introduce la cuptor și se coace 20 până la 30 de minute până când blatul se rumeneste ușor și gratinul clocotește.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
13
Se ia de pe foc, se lasă să stea 5 până la 10 minute și se servește.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista