Morcov & B 8chamel Gratinat
Morcov & B Gratin de marmeladă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 95 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 263 calorii. Un amestec de ulei de măsline, unt, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Gratin De Ou Fiert Tare Într-Un Sos Bechamel, Gnocchi și Bacon gratinat cu bechamel de usturoi, și Gratin elvețian cu bechamel Vegan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți B-ul de B-chamel.
Încălziți uleiul la foc mediu într-o cratiță medie grea.
Adăugați șalota și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ trei minute. Se amestecă făina și se gătește, amestecând, timp de aproximativ trei minute până se omogenizează și clocotește, dar nu se rumenesc.
Bateți laptele dintr-o dată și aduceți la foc mic, amestecând continuu, până când amestecul începe să se îngroașe. Întoarceți focul la foarte scăzut și fierbeți, amestecând des cu un tel și răzuind fundul și marginile tigaiei cu o spatulă de cauciuc, timp de 10 minute până când sosul s-a îngroșat și și-a pierdut gustul de făină crudă. Se condimentează cu sare și piper.
Se ia de pe foc pus deoparte.Pregătiți toppingul. Topiți untul într-o tigaie mică de sote setată la foc mediu.
Adăugați pesmetul panko și amestecați pentru a acoperi. Continuați să amestecați ocazional până când pesmetul devine maro auriu deschis.
Se ia de pe foc și se amestecă 1 linguriță de maghiran.Faceți gratinul. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade. Ungeți un vas gratinat de 2 litri. Umpleți o cratiță medie cu apă și aduceți la fierbere.
Adăugați 1 linguriță de sare și apoi morcovii. Reduceți focul la mediu și fierbeți morcovii timp de aproximativ 4 minute până când sunt fragede.
Bateti cupa de apa de gatit in Cupa rezervata de B, apoi scurgeti morcovii.
Transferați-le într-un castron mare. Se amestecă restul de maghiran, arpagic, sare și piper după gust, B-ul și Gruy-ul.
Răsturnați în vasul de copt.
Se introduce la cuptor și se coace 20 până la 30 de minute până când blatul se rumeneste ușor și gratinul clocotește.
Se ia de pe foc, se lasă să stea 5 până la 10 minute și se servește.