Monștri
Monștrii ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 370 calorii, 7g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 43 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de bicarbonat de sodiu, ouă, sirop de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Monștri, Cookie Monsters, și Monștri Cu Puf De Cremă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F. tapetați două foi de copt mari (aproximativ 13.18), cu margini, cu folie antiaderentă. Pergamentul este probabil în regulă, dar am folosit antiaderent foil.In un bol mare de amestecare, se amestecă împreună ouăle, ambele tipuri de zahăr, bicarbonat de sodiu, sare, sirop de porumb și vanilie. Se amestecă untul de arahide și untul topit. Când se amestecă, se adaugă făină și se amestecă până se omogenizează. În cele din urmă, amestecați ovăzul, toate chipsurile diferite și bomboanele.Goliți pe cele două foi de copt și împărțiți aluatul pe fiecare foaie în două secțiuni/ umeziți degetele și apăsați fiecare secțiune pentru a face două plăci foarte subțiri pe fiecare foaie de cookie. Ați putea face o placă mare pe fiecare foaie, dar realizarea a două vă oferă mai multe bucăți de margine, iar acestea sunt cele mai bune!
Coaceți câte o foaie la 250 de grade timp de 45 de minute (timpul total de coacere va fi de o oră).
Scoateți din cuptor și treceți un tăietor de pizza prin plăci pentru a face triunghiuri mari și mici – nu separați în acest moment.Reveniți la cuptorul 250 și coaceți încă 15 până la 20 de minute.
Se lasă să se răcească aproximativ 10 minute pe foaia de copt și se transferă cu grijă într-o grătar pentru a se răci complet. Ar trebui să fie crocant pe măsură ce se răcește.Dacă aveți câteva bucăți mai groase care nu sunt suficient de crocante pentru dvs. chiar și după ce sunt complet reci, aruncați-le înapoi în cuptorul 250 pentru încă 10-15 minute, apoi lăsați să se răcească. Cu cât apăsați mai subțire plăcile, cu atât aveți șanse mai mari de a obține scoarță crocantă.