Montreal Carne Afumată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați carnea afumată din Montreal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 25 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 120 ore. Această rețetă este plăcută de 302 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, pudră de ceapă, tip de foc: indirect și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Pâine De Carne Afumată, Carne Lite: Supă De Curcan Afumată, și Varză De Toamnă Și Borș De Carne Afumată.
Instrucțiuni
Pentru a face cura, într-un castron mic amestecați sare, sare roz, piper negru, coriandru, zahăr, frunze de dafin și cuișoare. Înveliți pieptul întreg cu cura și puneți-l într-o pungă de plastic resigilabilă foarte mare.
Așezați în cea mai rece parte a frigiderului și vindecați timp de 4 zile, răsturnând pieptul de două ori pe zi.
Scoateți pieptul din pungă și spălați cât mai mult posibil sub apă curgătoare rece.
Puneți pieptul într-un recipient mare și umpleți cu apă și lăsați să se înmoaie timp de 2 ore, înlocuind apa la fiecare 30 de minute.
Scoateți din apă și uscați-l cu prosoape de hârtie.
Pentru a face frecarea, amestecați piper negru, coriandru, boia de ardei, praf de usturoi, praf de ceapă, buruieni de mărar, muștar, semințe de țelină și papper roșu zdrobit într-un castron mic. Înveliți pieptul întreg cu frecarea.
Foc până fumător sau gratar la 225 F, adăugând bucăți de fumat bucăți de lemn atunci când la temperatura. Când lemnul este aprins și produce fum, așezați pieptul, partea grasă în sus și fumați până când un termometru citit instantaneu înregistrează 165 de grade atunci când este introdus în cea mai groasă parte a pieptului, aproximativ 6 ore.
Transferați pieptul într-o tigaie mare de prăjire cu V-rack.
Așezați tigaia peste două arzătoare pe plită și umpleți cu 1 inch de apă. Aduceți apa la fierbere la foc mare, reduceți căldura la mediu, acoperiți tigaia de prăjire cu folie de aluminiu și aburiți pieptul până când un termometru citit instantaneu înregistrează 180 de grade atunci când este introdus în cea mai groasă parte a cărnii, 1 până la 2 ore, adăugând mai multă apă fierbinte după cum este necesar.
Transferați pieptul pe placa de tăiat și lăsați să se răcească ușor. Feliați și serviți, de preferință pe secară cu muștar.