Montreal Carne Afumată

Montreal Carne Afumată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați carnea afumată din Montreal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 25 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 120 ore. Această rețetă este plăcută de 302 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, pudră de ceapă, tip de foc: indirect și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Pâine De Carne Afumată, Carne Lite: Supă De Curcan Afumată, și Varză De Toamnă Și Borș De Carne Afumată.

Instrucțiuni

1
Pentru a face cura, într-un castron mic amestecați sare, sare roz, piper negru, coriandru, zahăr, frunze de dafin și cuișoare. Înveliți pieptul întreg cu cura și puneți-l într-o pungă de plastic resigilabilă foarte mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați în cea mai rece parte a frigiderului și vindecați timp de 4 zile, răsturnând pieptul de două ori pe zi.
3
Scoateți pieptul din pungă și spălați cât mai mult posibil sub apă curgătoare rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Puneți pieptul într-un recipient mare și umpleți cu apă și lăsați să se înmoaie timp de 2 ore, înlocuind apa la fiecare 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Scoateți din apă și uscați-l cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
6
Pentru a face frecarea, amestecați piper negru, coriandru, boia de ardei, praf de usturoi, praf de ceapă, buruieni de mărar, muștar, semințe de țelină și papper roșu zdrobit într-un castron mic. Înveliți pieptul întreg cu frecarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
UmărUmăr
Semințe De țelinăSemințe De țelină
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Foc până fumător sau gratar la 225 F, adăugând bucăți de fumat bucăți de lemn atunci când la temperatura. Când lemnul este aprins și produce fum, așezați pieptul, partea grasă în sus și fumați până când un termometru citit instantaneu înregistrează 165 de grade atunci când este introdus în cea mai groasă parte a pieptului, aproximativ 6 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Transferați pieptul într-o tigaie mare de prăjire cu V-rack.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
9
Așezați tigaia peste două arzătoare pe plită și umpleți cu 1 inch de apă. Aduceți apa la fierbere la foc mare, reduceți căldura la mediu, acoperiți tigaia de prăjire cu folie de aluminiu și aburiți pieptul până când un termometru citit instantaneu înregistrează 180 de grade atunci când este introdus în cea mai groasă parte a cărnii, 1 până la 2 ore, adăugând mai multă apă fierbinte după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
10
Transferați pieptul pe placa de tăiat și lăsați să se răcească ușor. Feliați și serviți, de preferință pe secară cu muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
SecarăSecară
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
DificultateExpert
Gata În120 hrs
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista