Monterey Jack Meatballs

Monterey Jack Meatballs
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Monterey Jack Meatballs. Această rețetă servește 5. O porție conține 315 calorii, 14g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ou, ulei de canolan, blocați brânza monterey jack și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Monterey Jack Salsa, Monterey Jack Quesadillas, și Paste cu midii și Monterey Jack pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele șase ingrediente. Zdrobiți carnea de vită peste amestec și amestecați bine. Împărțiți în 20 de porții și modelați fiecare porție în jurul unui cub de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Într-o tigaie mare, chiftele maro în ulei; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați sos de spaghete. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 10 minute sau până când carnea nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții5
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista