Monte Cristo cu gem de căpșuni Habanero
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Monte Cristo cu gem de căpșuni Habanero. Pentru $ 5.72 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 47G de proteine, 63G de grăsime, și un total de 1743 calorii. Dacă aveți unt, zahăr granulat, gruyere și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până nucsoara ai putea urma acest curs principal cu Tort De Nucșoară ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Monte Cristo umplute pâine prăjită franceză cu sirop de căpșuni, Monte Cristo, și Monte Cristo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pentru gemul habanero de căpșuni: într-o cratiță de 4 litri setată la foc mediu, adăugați zahărul, coaja de portocală și sucul și amestecați până se dizolvă zahărul. Întoarceți căldura la mare și adăugați căpșunile și habanero. Aduceți la fierbere, amestecând des, până când temperatura atinge 200 de grade F pe un termometru cu bomboane. Odată ce gemul a atins acea temperatură, scoateți-l de pe foc și lăsați-l să se răcească ușor. Odată răcit, puteți servi imediat. Păstrați resturile într-un recipient etanș la frigider timp de aproximativ o săptămână.
Pentru crema: într-un vas de copt, amestecati împreună, lapte, sare, zahăr, nucșoară și ouă. Rezervă.
Pentru construcția sandwich-ului: preîncălziți o tavă la foc mediu. Top o felie de Texas toast cu o felie de brânză, un sfert de șuncă, o a doua bucată de brânză și a doua felie de pâine prăjită. Scufundați sandvișurile în cremă, lăsând excesul să se scurgă.
Adăugați puțin unt în tigaie și prăjiți ușor fiecare sandviș până se rumenesc, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Scoateți din tavă, praf cu puțin zahăr pudră, dacă folosiți, și serviți niște gem de habanero de căpșuni pe lateral.