Monstru Picant Casant Candy Bar

Monstru Picant Casant Candy Bar
Dacă $1.29 pe portie se încadrează în bugetul dvs., monstru picant casant Candy Bar ar putea fi un minunat fără gluten rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 713 calorii. Această rețetă servește 8. 52 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați inele de mere, sare, semințe de floarea soarelui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Halloween eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Crockpot arahide (nu fragil) bomboane, Paula 's alune fragile din Savannah' s Candy Man, și Bomboane Oreo Monstru Tigaie Cookie Pizza.

Instrucțiuni

1
Tapetați o tigaie de 13 x 9 inci cu hârtie pergament sau folie rezistentă pe lungime cu o foaie, apoi transversal cu o a doua foaie pentru a crea o curea; ungeți cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Creveți SotațiCreveți Sotați
2
Combinați nucile, merele tocate, zahărul, siropul de porumb, scorțișoara, ghimbirul și cayenne într-o cratiță mare cu fund greu și gătiți la foc mediu, amestecând cu lingura de amestecare din lemn, până când zahărul se dizolvă, 2 până la 3 minute. Creșteți căldura până la mediu-mare și fierbeți, amestecând frecvent (pentru a preveni lipirea și arderea nucilor și merelor), până când amestecul este chihlimbar gros și adânc și temperatura citește 295 F pe termometrul pentru bomboane, 8 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se ia de pe foc și se amestecă imediat bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Se toarnă amestecul în tava de copt pregătită și se răspândește rapid în strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Presărați fragilul fierbinte cu caramel și chipsuri de ciocolată și lăsați să se odihnească până când chipsurile se topesc, aproximativ 3 minute. Rotiți ciocolata în strat uniform cu spatele lingurii de supă și presărați cu porumb de ceainic și pepitas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
Fierbător De PorumbFierbător De Porumb
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Semințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi PepiteleSemințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
6
Refrigerat fragil până se răcește și se întărește și ciocolata este setată, aproximativ 30 de minute. Trageți fragil afară pe suprafața de lucru cu ajutorul sling, și folosind un ciocan de carne sau alt obiect contondent, rupe fragil în bucăți și servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiHalloween
Revista